Siirry sisältöön
Arkisto

Sahan valot 2022

10.8.2022 13:07

Tänä vuonna kunnan järjestämä kesänpäätös tapahtuma järjestetään Mainiemen vanhalla sahalla 27.8.

Kunta järjestää yhteistyössä monien toimijoiden kanssa jo perinteeksi muodostuneen kesän päätösjuhlan 27.8., joka kantaa tänä vuonna nimeä Sahan Valot. Vanhalla Sahalla on monipuolista ja kaikenikäisiä huomioivaa ohjelmaa koko päivän ajan klo 13.30 alkaen. Päivän anniskelusta vastaa Modetti. Sahalle on rakennettu iso terassi, joten sään salliessa päivästä pystyy nauttimaan myös ulkona.
Tapahtumapäivän avaa MLL:n Padasjoen osaston tarjoama kulttuuriesitys lapsille ja lapsenmielisille, Taikuri Timo Tiikkaisen taikashow klo 13:30-14:00.
Musiikillisen ohjelman polkaisee käyntiin Kirka Tribute (15:30), joka esittää musiikkia Kirkan pitkän uran varrelta. Kappaleita on tulkitsemassa Muska Babitzin yhtyeineen.
Alkuillasta (20:00) lavalle nousee suomenkielisen reggaen tunnetuin nimi Jukka Poika, jonka jättihitit ”Kylmästä lämpimään” ja ”Silkkii” ei ole voinut jäädä yleisöltä kuulematta. Molempien keikat ovat ikärajattomia (K-18 alue erikseen).
Iltabileiden alkaessa (21:30) tapahtuma muuttuu kokonaan K-18. Iltaa viihdyttää tuttu ja takuuvarma MKAC sekä parhaimmat Dance / EDM-hitit 80-luvulta nykypäivään tarjoileva Dance storm. Iltabileissä huolehditaan siitä, että tanssibiitti jatkuu alusta loppuun!
Sahalla on erilaisia myynti- ja ruokapisteitä: mm. Bertta-burgeriauto, Nyystölän kyläyhdityksen puffetti ja muikkuja.
Koko päivän lippua (40 €) ja esiintyjäkohtaisia lippuja (Kirka Tribute 20 €, Jukka Poika ja DJ Stormy 15 €) myydään ennakkoon kirjastossa ja Nuokulla. (Kirjastossa vain korttimaksu.) Iltabileiden lippuja myydään enää sahalla tapahtumapäivänä klo 14-20.

 

Tapahtuman wc:t ja parkkipaikat ovat sahan läheisyydessä, läheisen caravan-alueen parkkipaikat ja huoltorakennus on tarkoitettu vain caravan-alueen omille asiakkaille.

 

Liitteessä on tapahtuman aikataulu ja tietoa järjestelyistä, sitä päivitetään tarpeen mukaan!

Tervetuloa!

Tiedostot

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi