Siirry sisältöön
Padasjoen kunnan avoimet työpaikat
 • 31.3.2023 21:15

  Padasjoki on noin 3000 vakinaisen asukkaan ja noin 7000 vapaa-ajan asukkaan vireä, luonnonkaunis satamakunta Päijänteen rannassa, Päijät-Hämeessä. Maakunnan keskus, Lahti löytyy noin 50 km päästä. Kunnan palveluksessa on n. 110 työntekijää. https://tinyurl.com/experiencepadasjoki
  Olisitko sinä kaipaamamme yhteistyötaitoinen hallinnon osaaja työyhteisöömme ja johtoryhmäämme?
  Padasjoen kunta julistaa haettavaksi HALLINTOJOHTAJAN viran. Hallintojohtaja toimii hallinnon toimialan työntekijöiden esimiehenä sekä kunnanjohtajan sijaisena. Hallintojohtaja toimii kunnanhallituksen ja valtuuston esityslistojen valmistelijana ja -pöytäkirjanpitäjänä, organisoi vaaleja, vastaa talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta, talouden seurannasta, -raportoinnista ja on kunnan johtoryhmän jäsen.
  Hakijalta edellytämme kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijan, virkatehtäviin liittyvistä valmistelijan ja esittelijän työtehtävistä sekä esihenkilönä toimimisesta. Etua hakijalle on vahvasta talousosaamisesta, neuvottelutaidoista, palvelualttiudesta ja hyvistä ongelmanratkaisutaidoista.
  Virkaa hakeneilta edellytämme virkaan soveltuvaa maisterin tutkintoa ja vähintään kolmen vuoden kokemusta edellä mainituista, vaativista kunnallishallinnon tehtävistä.
  Viran kokonaispalkkaus on 5535,54 euroa kk. Virka täytetään 18.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kk koeaika. Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
  Hakijan tulee toimittaa hakemus ja CV kuntarekryn kautta 2.5.2023 mennessä. Hakijoiden arvioinnissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.
  Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Kati Yrttiaho p. 0447202017 sekä kunnanhallituksen pj. Heikki Toivonen p. 0505725856 ja valtuuston pj. Rauno Hännikäinen p.0407222719

 • 23.3.2023 18:15

  VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA
  Padasjoella, Kirkkolammen rannalla toimii kodikas varhaiskasvatuksen vuorohoitoryhmä Pikkumajava, jossa on hoidossa 1-2-vuotiaita lapsia.
  Oletko sinä motivoitunut, lämminhenkinen, innostuva varhaiskasvatuksen lastenhoitaja? Haluatko työskennellä kodinomaisessa lapsiryhmässä ja toimivassa työyhteisössä? Tule joukkoomme Padasjoen varhaiskasvatukseen töihin.
  Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2023. Odotamme lapsilähtöistä työotetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn, joustavauutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja lämmintä syliä.
  Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2016 § 28) mukainen kelpoisuus.
  Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
  Palkkaus: KVTES
  Hakuaika 22.3-11.4.2023
  Aloitus: 1.8.2023
  Työaika: 38,25/vko
  Yhteydenotot: liisa.valonen@padasjoki.fi

 • 23.3.2023 14:45

  VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA
  Varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko työskennellä esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa, jossa hyödynnetään esimerkiksi luontoa ja lähiympäristöä oppimisympäristönä. Haluatko kokea hyvää maaseudun arkea ja sen mukanaan tuomia mahdollisuuksia? Sinulla on mahdollisuus toimia halutessasi myös varhaiskasvatusjohtajan työparina ja hyödyntää jo sinulla olevia esimiestaitoja tai kartuttaa kokemusta esimiestehtävistä.
  Tervetuloa töihin Padasjoelle!
  Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen virkaan 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Odotamme lapsilähtöistä työotetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn, pedagogiikan hallintaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.
  Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2016, § 26) mukainen kelpoisuus sekä esiopettajan pätevyys. Pätevien tai sopivien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää myös määräaikaisena.
  Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
  Palkkaus: OVTES
  Hakuaika: 22.3-11.4.2023
  Aloitus : 1.8.2023
  Työaika: 38,25/vko
  Yhteydenotot: liisa.valonen@padasjoki.fi

 • 23.3.2023 14:35

  VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJA
  Oletko sinä meidän varhaiskasvatuksen puuttuva palanen? Tarvitsemme sinun erityisosaamista varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin. Meillä on tarjota sinulle mahdollisuus kehittää omaa työnkuvaasi ja tapoja työskennellä. Tarjoamme myös hyvää maaseudun arkea ja sen mukanaan tuomia mahdollisuuksia.
  Tule Padasjoelle, Päijänteen rannalle varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi. Tehtävässäsi toimit 40-paikkaisessa Majavan päiväkodissa ryhmässä opettajana sekä konsultoitavana asiantuntijana arjen tuen ammattilaisena koko varhaiskasvatuksessa. Varhaiskasvatuksen piiriin kuuluu yhteensä 60 lasta.
  Työsi tukena sinulla on innostunut ja motivoitunut työyhteisö sekä moniammatillinen työryhmä. Tehtäviisi kuuluu vastuuhenkilönä varhaiskasvatuksessa lapsen arjen tuen suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi yhdessä työyhteisön kanssa.
  Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä otetta, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti, yhdessä uusia asioita kokeillen.
  Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 § 30 mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai kasvatustieteen maisterin tutkinto pääaineena erityspedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Myös alalle opiskelevat huomioidaan.
  Palkkaus määräytyy OVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan
  Työaika viikossa on 38,25/vko. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
  Palkkaus: OVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan
  Hakuaika: 22.3-11.4.2023
  Aloitus: 1.8.2023
  Työaika: 38,25/vko
  Yhteydenotot: liisa.valonen@padasjoki.fi

 • 10.3.2023 12:00

  Haemme Padasjoen yhtenäiskoululle erityisluokanopettajaa määräaikaisesti ajalle 7.8.2023-31.7.2024 Sijoituspaikka tehtävän alkaessa on Pappilanmäen koulun pienluokka.

  Pappilanmäen koulussa opiskelee n. 70 yläkoululaista 7.-9. luokilla ja n. 30 lukiolaista. Pienluokan oppilaat ovat yläkouluikäisiä ja pääasiassa erityisen tuen oppilaita.

  Edellytämme hyvää kolmiportaisen tuen ja pedagogisten asiakirjojen tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää arjen jämäkkyyttä, oppilaslähtöisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn yhteisöllisessä ja toisia tukevassa työympäristössä.

  Pätevien hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat voidaan huomioida.

  Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstöstä annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaan. Valitun henkilön on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

  Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi)

mol.fi - avoimet työpaikat
Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911 (arkisin 9-15)

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
palaute[at]padasjoki.fi