Uutiset

Sataman valot 2018

23.4.2018 12:20

Kunnan järjestämä kesänpäätöstapahtuma la 1.9.2018, ohjelmaa koko päivän ajan satamassa!

Padasjoen kunta järjestää yhteistyössä monien toimijoiden kanssa kesän päätösjuhlan -Sataman valot, poikkeuksellisesti syyskuun ensimmäisenä lauantaina 1.9.2018.

Päivän ohjelma on jälleen monipuolinen ja kaikenikäiset huomioiva. Kunnan ohjelmaosuus alkaa perinteisellä kesäasukastapaamisella, jossa vapaa-ajanasukkaat ja kunnan työntekijät ja luottamushenkilöt keskustelevat ajankohtaisista asioista. Tämän jälkeen satamassa on pientä kisailua hirrensyöksyn ja saappaanheiton mittelöissä. MLL Padasjoen yhdistys järjestää mukavan lastenohjelman, jossa esiintyjänä on Klovni hauskoine temppuineen.

Musiikillinen ohjelma alkaa Dannyn tansseilla, jota iäkkäämpikin yleisö voi tulla seuraamaan, sillä tapahtumaan tuodaan myös selkänojallisia tuoleja. Dannyn jälkeen tanssit jatkuu levymusiikin tahdissa.

Kaikenikäisille suunnattu Anna Puu esiintyy yhtyeensä kanssa alkuillasta ja tämän jälkeen voi ihailla ilotulitusta. Ilotulituksen jälkeen ohjelma muuttuu 18 vuotta täyttäneille ja iltaa viihdyttää tuttu MKAC ja viime vuonna paljon kehuja saanut Pasi Vainionperä party rockers.

Satamassa on lauantaina erilaisia ruokapisteistä ja maisteltavana on mm. muikkuja, lettuja ja Kiuasniemi Marinan herkkuja.

Koko päivän lippua myydään kesän ajan ennakkoon sataman infosta. Lipun hinta on 30 €. Muut esiintyjäkohtaiset liput myydään tapahtumapäivänä satamassa.

 Tervetuloa juhlimaan Padasjoen kesänpäätöstä!

Tiedostot

Postiosoite

Padasjoen kunta
PL35
17501 PADASJOKI

Käyntiosoite

Kellosalmentie 20
17500 PADASJOKI

Ota yhteyttä

Puhelinvaihde 
03 552 911

etunimi.sukunimi[at]padasjoki.fi
kirjaamo[at]padasjoki.fi
info[at]padasjoki.fi